Top transport & logistics solutions doo (Top TLS) je transportno-logistička kompanija na međunarodnom tržištu, a svoju tržišnu poziciju gradi na temelju uspješnog poslovanja. Naš moto “Mi ćemo biti Vaš odjel transporta i logistike” najbolje objašnjava ponudu kompanije, jer želimo da nas naši poslovni partneri dožive kroz kvalitet urađenog posla kao dio svoje kompanije.

Potvrđeno zadovoljstvo kvalitetom urađenog posla naših komitenata te dugogodišnje iskustvo u obavljanju usluga transporta, skladištenja, distribucije i carinskog posredovanja, naš cilj je da iz dana u dan poboljšamo.

Ono što nas razlikuje od drugih je individualan priistup svim komitentima, kako bismo stručnim savjetima iz oblasti transporta i logistike doprinjeli optimizaciji troškova poslovanja komitenta.

Cjelovita logistička usluga koju pružamo, omogućava našim komitentima značajne uštede uz veću kvalitetu i kontrolu poslovanja.

Nama je zadovoljstvo naših klijenata prioritet u poslovanju.

Mi preuzimamo i rješavamo sve vaše transportno-logističke poslove i zahtjeve, a za to vrijeme Vaši radnici i saradnici će se u potpunosti moći posvetiti Vašoj primarnoj djelatnosti.